Kennissessie voor woningcorporaties was interessant en waardevol

9 februari 2017

Op 2 februari jongstleden hebben wij onze eerste kennissessie voor woningcorporaties georganiseerd in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Na de positieve reacties over de kennissessies voor organisaties in de zorg, die wij het afgelopen jaar hebben georganiseerd, willen wij ook voor woningcorporaties initiator zijn. Ons doel hiermee is om woningcorporaties onderling kennis en ervaring te laten delen over onderwerpen die te maken hebben met het optimaliseren van het digitale proces. Tegen welke zaken wordt aangelopen, wie heeft hier al ervaringen mee opgedaan en op welke vlakken kan er van elkaar geleerd worden.

Meer dan 20 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze sessie. Allen medewerkers van woningcorporaties die zich bezig houden met online dienstverlening. Tijdens deze eerste sessie werd het onderwerp digitaal ondertekenen ingeleid door René Kuhlman van Stiply en leidde Sirikit Huibert van corporatie Stadgenoot het onderwerp in over digitale dienstverlening en de afhandeling van werkprocessen. Tijdens en na iedere inleiding ontstond een geanimeerde en zeer interessante discussie over deze onderwerpen. Precies waar dit soort sessies voor bedoeld zijn: kennis en ervaring delen. 

Het was een interessante en waardevolle middag waarin de deelnemers nieuwe contacten hebben opgedaan en actief ervaringen hebben uitgewisseld. Wij staan er dan ook zeker voor open om aan deze sessie een vervolg te geven en een nieuwe sessie te organiseren. Met nieuwe thema’s die binnen de woningcorporaties spelen of over actuele ontwikkelingen waar corporaties mee te maken zullen krijgen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de eerder genoemde onderwerpen of wil je ons attenderen over onderwerpen die interessant zijn voor een volgende sessie? Dan kan je contact opnemen met Involvit via onderstaand formulier. 

Ik ben geïnteresseerd in meer informatie over

Plaats hier je opmerking of vraag

 

Deel bericht

Volg ons