Nieuwe, gepersonaliseerde website voor SBOH

18 januari 2024

Eén van de aansprekende projecten die we in 2023 hebben afgerond is een geheel nieuwe website voor SBOH. SBOH is een non-profit / semipublieke organisatie, gevestigd in Utrecht.

SBOH is werkgever van ruim 3.500 artsen in opleiding (aios) en financier van 12 opleidingen in de zorg- en onderwijswereld. Naast het ondersteunen van aios en het faciliteren van opleiding zet SBOH zich in voor het promoten van extra aandacht voor maatschappelijk relevante onderwerpen zoals het artsentekort. Hiervoor heeft SBOH, in samenwerking met andere partijen en het ministerie van VWS de campagne NEXT LEVEL DOKTER ontwikkeld. Voor deze campagne mocht Involvit de website ontwikkelen. Het concept van de nieuwe website voor SBOH is ontwikkeld door Richtingmakers. Involvit heeft de nieuwe website gebouwd op basis van Umbraco en het WebCit Framework.

De nieuwe website van SBOH is in een heel nieuwe grafische vormgeving gegoten. Fris, modern en een goed evenwicht tussen vorm en inhoud. Een bijzonder kenmerk van de nieuwe website is dat de content van de belangrijkste onderdelen van de site geheel kan worden afgestemd op de specifieke situatie/rol van de bezoeker. Iemand kan eenmalig instellen welke opleiding de bezoeker heeft en op welke opleiding de content moet worden afgestemd. Vervolgens zal de inhoud van bijvoorbeeld regelingen worden afgestemd op die specifieke combinatie van rol en opleiding. Ook de toegang tot de verschillende portalen voor de aios die gebruik maken van de website wordt op de gekozen instellingen afgestemd.

Deel bericht

Contactgegevens

Radex Innovation Centre
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
T: +31(0) 15 268 268 7
E: info@involvit.nl

Nieuwsbrief ontvangen